مجله علمی - تفریحی
مجله علمی - تفریحی
گرداوری برترین ها در این وبلاگ

برای بسیاری از کاربران حمل یک لپ تاپ آن هم برای انجام کارهای نه زیاد پیچیده در طول روز و محل کار کمی ناخوشایند است ! پاسخگو این کاربران تبلت ها هستند . تبلت به شما کمک میکند تا کارهای روزانه خود را بدون هیچ مشکلی و بهبترین شکل ممکن انجام دهید ، ویدئو تماشا کنید می توانید با استفاده از تبلت ها  به اینترنت بروید ،بازی کنید و نرم افزار های مورد نیاز خود را بدون هیچ مشکلی اجرا کنید. وزن کم و طراحی زیبا و نه جاگیر تبلت ها باعث شده که نظر بسیاری از کاربران به سمتشان جلب شوند.

سیستم عامل آندروید به شما این امکان را میدهد تا به بهترین شکل ممکن تبلت خود را کنترل کنید و به برنامه های زیادی دسترسی داشته باشید.

هم اکنون تبلت های زیاد آندرویدی با مشخصات متفاوت در بازار موجود می باشد که بعضی از آن ها نسبت به بقیه تبلت ها برجسته ترند. ما در این مقاله به برسی یکی از قدرتمند ترین و در عین حال جذابترین تبلت های آندرویدی به نام  تبلت اسوس ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱(Asus Eee Pad Transformer TF101) خواهیم پرداخت و نگاهی جامع به ویژگی های برتر و نقاط ضعف این تبلت خواهیم انداخت . از شما خواهشمندیم در ادامه این برسی با ما همراه باشید.

مشخصات کلی:

 تبلت اسوس ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱(Asus Eee Pad Transformer TF101)  همان طور که از اسمش مشخص است ساخت کمپانی محبوب ایسوس می باشد ، این تبلت در دو مدل همراه با صفحه کلید و پایه و بدون آن با حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ عرضه می شود. اسوس ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ از  سیستم عامل آندروید نسخه ۳٫۰ (Android 3.0 Honeycomb) و یک پردازنده ۲ هسته ای (NVIDIA® Tegra™ ۲ ۱٫۰GHz dual-core) دوربین ۵ مگاپیکسلی با قابلیت ضبط با کیفیت ۱۰۸۰p از جمله ویژگی های برجسته این تبلت است که در ادامه به برسی هرکدام خواهیم پرداخت.

طراحی:

اسوس ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ طراحی بسیار زیبا و لذت بخشی دارد. ابعاد کلی دستگاه ۲۷۱ × ۱۷۱ × ۱۲٫۹۸ میلیمتر بوده و دارای وزن ۶۸۰ گرم می باشد البته اگر صفحه کلید را هم به آن متصل کنیم وزن آن به ۱٫۲۷ کیلوگرم که تقریبا برابر با وزن یک نت بوک است خواهید رسید. طراحی بسیار زیبا کیبورد و تاچ پد نیز در این مدل بسیار دلنشین و حرفه ایست و به شما در تایپ کردن هرچه سریع تر و تسریع در انجام کارهایتان بسیار کمک میکند.

در کاره ی سمت چپ این دستگاه دکمه ی Power/Screen قرار گرفته و در قسمت سمت راست تبلت هم جک هدفون،شیار کارت حافظه‌ی Micro SD و  پورت Mini HDMI قرار گرفته است. در قسمت زیرین تبلت هم یک پورت ۴۰pin Connector برای اتصال آن به صفحه کلید یا برق قرار گرفته است.

شما می توانید با استفاده از پورت های موجود بر روی صفحه کلید به آن فلش مموری یا ماوس وصل کنید و از کارکردن با آن لذت ببرید !
داشتن رنگ قهوه ای هم به این تبلت جلوه ای خاص بخشیده است .

پردازنده:

پردازنده قسمتی بسیار مهم در تبلت ها و اسمارت فون ها به حساب می آید . اگر تبلت شما دارای یک پردازنده قدرتمند باشد شما میتوانید بدون هیچ مشکلی برنامه ها و بازی های خود را روی آن اجرا کنید.   ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ از یک پردازنده ۲ هسته ای ۱ گیگاهرتزی (Tegra™ ۲, Dual-Core CPU)ساخت شرکت Nvidia بهره می برد این پردازنده به شما این امکان را میدهد که بدون هیچ مشکلی سنگین ترین برنامه ها را روی آن اجرا کنید و با قابلیت چند زبانه (Multi-Task Support) برنامه های مختلفی را همزمان با هم اجرا کنید !

ما به شما اطمینان  می دهیم  که این پردازنده کارهای شما را در سریع ترین زمان ممکن و بدون کوچکترین مشکلی انجام می دهد. با خیال راحت میتوانید بازی مورد علاقه یا نرم افزار مورد نظرتان را روی آن نصب کنید و از کار کردن با آن لذت ببرید.

سیستم عامل:

ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ همان طور که قبلا هم به آن اشاره شد از سیستم عامل آندروید نسخه ۳٫۰  (Android 3.0 Honeycomb) بهره می برد که با توجه به بهینه سازی های انجام شده روی آن کارکردن در محیط این سیستم عامل نه تنها خسته کننده نیست بلکه باعث نشاط و هیجان می شود.

“”همانطور که گفتیم این تبلت مجهز به سیستم عامل بسیار محبوب Android 3.0 می‌باشد که در کنار iOS4 برای تبلت بهترین است. اینترفیس یا واسط کاربری که ایسوس برای آن قرار داده بسیار جذاب است. پس از روشن کردن دستگاه با یک تصویر پس زمینه از ظرف بزرگ آبی مواجه می‌شوید که چند قطعه یخ در آن قرار دارند. وقتی شما تبلت را حمل می‌کنید یا تکان می‌دهید این قطعات یخ نیز جابجا می‌شوند و جالب‌تر اینکه سطح آب بسته به میزان شارژ باتری شما متغیر است و با لمس کردن آب در آن حباب ایجاد می‌شود. ما این نما را بسیار دوست داریم و به نظرمان خیلی سرگرم کننده و جذاب است. ایسوس همچنین شکل دکمه‌های ردیف پایینی تصویر را هم عوض کرده است. دکمه‌های Back، Home و Recent Applications بیش از پیش ابتدایی به نظر می‌رسند. به جز اینها TF101 اینترفیس Honeycomb استانداردی دارد. از آن جایی که سیستم عامل Android یک سیستم عامل Open Source است خود ایسوس توانسته این تغییرات را ایجاد نماید. خیلی چیزها است که درباره‌ی واسط کاربری Android 3.0 دوست داریم. به عنوان مثال سیستم هشدار یا Notification محبوب آن، ویجت‌های تعاملی، مرورگری اینترنت وابسطه به Tab‌ها و منوهای قرینه می‌شوند. همچنین این مسئله که چقدر انجام تنظیمات در پنج صفحه‌ی خانگی آسان است و اینکه می‌توانید با عمل Drag & Drop پیام‌های ایمیل را به صندوق Gmail بیندازید را هم دوست داریم. البته مسائلی نیز درباره‌ی آن هست که دوست نداشته باشیم. مثلا شما وقتی از قسمت پایین و سمت چپ تصویر با لمس کردن منوی Recent Application را باز می‌کنید دست کم ۵ آیکون بند انگشتی نشان داده می‌شوند که از طریق آن می‌توانید آخرین برنامه‌هایی که باز کرده‌اید را ببنید ولی از این طریق نمی‌توانید آن‌ها را ببندید. منبع :دیجی کالا“”

صفحه نمایش:

ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ از یک نمایشگر  ۱۰٫۱ اینچی با وضوح تصویر ۱۲۸۰X800 پیکسل بهره می برد. کیفیت دید از زاویه نیز به دلیل به کارگیری فن آوری IPS Panel بسیار عالی و قابل قبول بوده همچنین قابلیت چند لمسه (۱۰ finger multi-touch support) بسیار حساس از جمله ویژگی های این بخش اند. این نمایشگر در مقابل جذب اثر انگشت نسبت به مدل های مشابه مقاوم تر است و کنتراست خوبی را ارائه میکند.

شما با استفاده از این صفحه نمایش می توانید به انجام کارهای خود از جمله تماشای ویدئو ، بازی و وب گردی با نهایت کیفیت بپردازید و مطمئن باشید که از کارکردن با آن خسته نخواهید شد همچنین خواندن کتب الکترونیکی نیز در این تبلت بسیار لذت بخش است.

دوربین :

بیش تر تبلت های موجود آندرویدی دارای دوربین می باشند . البته این دوربین بسته به شرایط متفاوت است بعضی تبلت ها وب کم و بعضی ها دوربین دارند! ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ سنگ تمام گذاشته و هر دوی آن ها را روی تبلت برای شما تعریف کرده است . یک وب کم برای مکالمه ویدئویی با کیفیت قابل قبول ۱٫۲ مگاپیکسل و یک دوربین در پشت تبلت با کیفیت ۵ مگاپیکسل که قابلیت ضبط ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰p دارد.

البته دوربین پشتی آن فلاش ندارد و عملکرد آن در هنگام حرکت سوژه تعریفی نیست ! این دوربین دارای قابلیت فوکوس خودکار نیز می باشد.

در کل عملکرد این بخش قابل رضایت است اما نه برای یک کار حرفه ای بلکه برای یک استفاده عمومی .

باتری :

ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ در حالتی که شما در حال پخش یک ویدئو ۷۲۰p باشید و روشنایی صفحه نمایش نیز ۶۰ باشد تا ۹٫۵ ساعت دوام خواهد آورد اما اگر صفحه کلید مخصوص را به آن متصل کنید این زمان به ۱۶ ساعت  افزایش خواهد یافت.

۹٫۵ hours; 24.4Wh Li-Polymer Battery

16 hours with dock  || The estimated maximum battery life is measured by playing 720p video, LCD brightness 60 nits.

به طور کل عملکرد باتری نسبت به مدل های مشابه قابل تحسین است و همان طور که در ویدئو تبلیغ این محصول هم اشاره شده است این تبلت دارای دو  باتری جداگانه یکی بر روی خود تبلت و دیگری بر روی صفحه  کلید می باشد که عملکرد آن بسیار جالب است! مثلا زمانی که تبلت شما شارژ تمام میکند میتوانید صفحه کلید را به آن متصل کنید و از شارژ آن استفاده کنید

صدا :

آیا  همیشه دوست داشته اید تبلتی داشته باشید که در کنار صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت اش بلندگو های با کیفیتی هم داشته باشد ؟

ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ درای بلندگو هایی استریو است که به راحتی در یک محیط نسبتا شلوغ صدای آن را به خوبی خواهید شنید فناوری به کار رفته هم SRS Premium Sound می باشد.همچنین دارای یک خروجی صدای ۳٫۵ میلیمتری استاندارد نیز می باشد.

عملکرد این بخش بسیار خوب بود و بیش تر شبیه به نت بوک ها می باشد.

حافظه:

این تبلت دارای دو مدل ۱۶ گیگابایت و ۳۲ گیگابایت می باشد که شما میتوانید حافظه مورد نظر را تا سقف ۳۲ گیگابایت از طریق شیار کارت  Micro SD افزایش دهید. می توانید بدون هیچ نگرانی به ذخیره فایل ها و اسنادتان بر روی تبلت بپردازید و هیچ بیمی  از این نداشته باشید که ممکن است حافظه تبلت شما پر شود البته شاید در مقایسه با لپ تاپ ها این مقدار حافظه کم باشد اما برای یک تبلت آندرویدی بسیار مناسب است.

دیگر امکانات :

تبلت ای پد ترنسفورمر تی اف ۱۰۱ از امکانات نسبتا خوبی برخوردار است که از جمله آن ها میتوان به مسیر یاب(GPS) ،بلوتوث ،ژیروسکوپ ، G-Sensor

،Light Sensor،قطب نما ،USB و HDMI  اشاره کرد که به نظر برای یک تبلت آندرویدی بسیار مناسب بوده و نیاز های عمومی کاربر را برطرف می کند.

“”ایسوس تبلت خود را با برنامه‌های کاربردی و مفید زیادی همراه کرده است. ASUS’ MyCloud یک برنامه‌ی کوچک Suit است که در داخل خود برنامه‌هایی چون My Content, My Desktop, و @vibe را جای داده است. MyContent نسخه‌ی ایسوس از Dropbox است. این برنامه اجازه‌ی آپلود فایل‌ها به سیستم Cloud را به شما می‌دهد. همچنین از طریق آن می‌توانید بین اسناد جستجو کنید، Favorite‌های خود را ذخیره نمایید و حتی یک گروه فولدرهای اشتراکی را راه‌اندازی کنید. این سیستم برای یک سال نخست با حافظه‌ی ۲ گیگابایت رایگان است. My Desktop به شما اجازه می‌دهد تا با Splashtop Remote به صورت از راه دور با رایانه‌ی دسک تاپ خود ارتباط برقرار کنید. البته نیاز است که برنامه‌ی Splashtop Remote Streamer را بر روی رایانه‌ی خانگی خود نصب کنید. در تست‌هایی که انجام دادیم عملکرد آن خیلی سریع و عالی بود. برنامه‌ی @vibe به شما امکان گوش دادن به موسیقی به صورت Stream از طریق اینترنت را می‌دهد. همچنین می‌توانید به شبکه‌های رادیویی هم گوش کنید. یک برنامه‌ی Polaris Office بر روی این تبلت وجود دارد که کاملا با Microsoft Office سازگار است. برای مثال می‌توانید اسناد Microsoft Word را با آن باز کنید و آن را ویرایش کنید. البته ویرایش به ویژگی‌های مهم‌تر محدود می‌شود و همه‌ی امکانات برنامه‌ی اصلی را در اختیار نخواهید داشت. به هر صورت برنامه‌های دیگری هم بر روی این تبلت نصب شده‌اند که حجم نقد و بررسی اجازه‌ی صحبت کردن درباره‌ی آن‌ها را به ما نمی‌دهد. با این حال شما می‌توانید با این تبلت به Android Market یا فروشگاه آندروید دسترسی پیدا کنید و از بین ۲۰۰,۰۰۰ برنامه‌ی نوشته شده برای سیستم عامل آندروید انتخاب و دانلود کنید. منبع :دیجی کالا“”

جمع بندی:

تبلت Asus Eee Pad Transformer TF101 یک انتخاب هوشمندانه برای کاربران آندرویدی است . البته نقطه ضعف هایی هم دارد مثلا اینکه دوربین آن فلاش ندارد که به نظر این یک سلیقه شخصی است تا نقطه ضعف . این تبلت آن قدر ویژگی برجسته در خود جای داده است که اگر نقطه ضعفی هم باشد دیده نمی شود . به طور کل با پردازنده قوی ۲ هسته ای و آندروید نسخه سه یک تبلت کاملا حرفه ای و بی نظیر برای آندروید دوستان می باشد ، خصوصا آن هایی که زیاد از تایپ کردن روی صفحه نمایش تبلت لذت نمی برند و علاقه دارند انگشتان خود را روی دکمه های صفحه کلید بفشارند !

اگر به دنبال تبلتی قدرتمند و در عین حال کاربردی و با قیمتی مناسب میگردید ما به شما Asus Eee Pad Transformer TF101 را پیشنهاد میکنیم.


ارسال در تاريخ دو شنبه 7 فروردين 1391برچسب:, توسط ارمین